Известие

Collapse
No announcement yet.

вече реших 166 ще е ама бензин или дизел плс даваите савети

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

дизел
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 2001

Comment

каквото ти е на душата не се чуди а взимай и

в крайна сметка и двете са АLFA
      АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана

Comment

Даже песен си има по въпроса....
        http://youtube.com/watch?v=MHKGM8qoDZk
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Като оставим настрана финансовата част, просто карай и двете и ще разбереш какво искаш. Докато търсех 166 карах една бензинова 2003г. пак с 6 скорости имаше си всякакви шукарий (само седалки с памет всъщност нямаше) и нещото което ми направи огромно впечатление беше че с четирима души на борда и пуснат климатроник просто се задъхва ужасно много, а дизела крещи - оооще, ооще.
          166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от sohm
            Като оставим настрана финансовата част, просто карай и двете и ще разбереш какво искаш. Докато търсех 166 карах една бензинова 2003г. пак с 6 скорости имаше си всякакви шукарий (само седалки с памет всъщност нямаше) и нещото което ми направи огромно впечатление беше че с четирима души на борда и пуснат климатроник просто се задъхва ужасно много, а дизела крещи - оооще, ооще.
            Ако си я напъвал като дизел на 1500 об. еми няма да върви, дизела ще го начупя както съм си на газ въобще няма да обръщам на бенц
            а дизела крещи - оооще, ооще - еми сложи му и едно ремарке не го мъчи
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code
              Ако си я напъвал като дизел на 1500 об. еми няма да върви, дизела ще го начупя както съм си на газ въобще няма да обръщам на бенц
              а дизела крещи - оооще, ооще - еми сложи му и едно ремарке не го мъчи
              Ще го начупиш ама на какво. Може би на разход
              Ако идваш на събора може се пуснеме та да видиме

Comment

Ся няма да се караме на кой колата, колко му върви. Посъветвах човека да покара и двете и да си реши, щото само с форума не става и съм написал ЛИЧНИ впечатления и усещания.
                PS: Да ви кажа имам голям мерак да се пусна с TS 166-ица.
                166 2.4 JTD

Comment

PS: Да ви кажа имам голям мерак да се пусна с TS 166-ица.
                  .

няма смисал спорвд мен и двата мотора са различни като характеристики и не са за тази цел.

а до колегата:ДА покарай и двете и реши няма друг по-добър избор.
                  АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана

Comment

Момчета аз съм за бензина харесва ми как мирише как мърка как върви и не ми пречи цената му !!!
                    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84
                      Момчета аз съм за бензина харесва ми как мирише как мърка как върви и не ми пречи цената му !!!
                      Всеки според възможностите си
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                      X